Tule mukaan

Kaikki kehityskysymyksistä ja sukupuolten tasa-arvosta kiinnostuneet henkilöt ja yhteisöt ovat lämpimästi tervetulleita mukaan FinnWIDin toimintaan.

FinnWID – Naiset kehitystyössä ry tarjoaa hyvän mahdollisuuden vaikuttaa tasa-arvon edistämiseen, tutustua kehityskysymyksiin sekä verkostoitua muiden samoista aiheista kiinnostuneiden kanssa. Olet tervetullut hyödyntämään jo rakentamiamme verkostoja ja tuomaan toimintaan omia aloitteitasi ja näkemyksiäsi. Jos haluat tulla mukaan toimintaan, lähetä sähköpostia osoitteeseemme info(a)finnwid.fi.

Myös kannatusjäsenet ovat erittäin arvokkaita toiminnallemme! Jäsenenä saat äänioikeuden FinnWIDin kokouksissa, uutiskirjeen neljä kertaa vuodessa sekä kutsut kaikkiin FinnWIDin tapahtumiin.

Vuonna 2017 jäsenmaksut ovat seuraavat:

Jäsenmaksu 25 euroa, puolelta vuodelta (1.7. jälkeen liittyneet) 15e

Jäsenmaksu työttömiltä, eläkeläisiltä, opiskelijoilta ja hoitovapaalla olevilta 12e, puolelta vuodelta (1.7. jälkeen liittyneet) 7e

Jäsenmaksun voit maksaa tilille FI15 5780 0720 4547 48 (FinnWID – Naiset kehitystyössä ry). Kirjoita maksun viestiin nimesi ja ”jäsenmaksu 2017” sekä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden.

Tervetuloa mukaan FinnWIDin joukkoon!